3e Aanvraagronde 2022 Tilburgs Mediafonds, verlengd tot 22 september

Er is weer plek voor goede journalistieke ideeën!

Journalisten kunnen voor de derde keer dit jaar een aanvraag indienen voor een stimuleringsbijdrage bij het Tilburgs Mediafonds. Het aanvraagformulier hiervoor en de bijbehorende criteria voor steun zijn op de website van het mediafonds te vinden.

Ook is het mogelijk een aanvraag in te dienen voor een financiële bijdrage van maximaal €1.500,- voor een journalistiek vooronderzoek. Deze derde aanvraagronde van dit jaar is met een week verlengd, en sluit op donderdag 22 september 2022.

Uit de twee aanvraagrondes van dit jaar zijn inmiddels zes projecten geselecteerd die kunnen rekenen op een financiële bijdrage van het Tilburgs Mediafonds.

Op de website van het Mediafonds kunt u een overzicht vinden van de feiten en cijfers over het Tilburgs Mediafonds vinden.

OVER HET TILBURGS MEDIAFONDS

Met financiële steun van de gemeente Tilburg werd in 2019 het onafhankelijke Tilburgs Mediafonds opgericht, dat journalistieke projecten steunt in Tilburg en omstreken. Gevestigde media maar ook freelancejournalisten kunnen aanvragen indienen. Burgers met journalistieke ambities kunnen zich eveneens met voorstellen melden. Een overzicht van alle tot nu toe gemaakte journalistieke producties is hier te vinden op onder projecten de website van het fonds.

Voor meer informatie over het Tilburgs Mediafonds: info@tilburgsmediafonds.nl

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *