Goede ideeën zijn weer welkom voor 15 september!

Heb je een goed idee voor een mooie journalistieke productie deze zomer? Dien dan een aanvraag in bij het Tilburgs Mediafonds!
Dien de aanvraag voor 15 september 2023 in. Het Tilburgs Mediafonds wil de lokale kwaliteitsjournalistiek bevorderen om zo inwoners, instellingen en bedrijven in de Tilburgse regio beter te informeren over wat er speelt in de stad Tilburg en directe omgeving.

Journalisten kunnen een aanvraag indienen voor een stimuleringsbijdrage bij het Tilburgs Mediafonds door het aanvraagformulier hiervoor in te vullen. Lees wel eerst de bijbehorende criteria voor steun goed door. Deze zijn op de website van het mediafonds te vinden.

Ook is het mogelijk een aanvraag in te dienen voor een financiële bijdrage van maximaal €1.500,- voor een journalistiek vooronderzoek. Ook deze aanvraag moet voor 15 september zijn ingediend.

Over het Tilburgs Mediafonds

Met financiële steun van de gemeente Tilburg werd in 2019 het onafhankelijke Tilburgs Mediafonds opgericht, dat journalistieke projecten steunt in Tilburg en omstreken. Gevestigde media maar ook freelancejournalisten kunnen aanvragen indienen. Burgers met journalistieke ambities kunnen zich eveneens met voorstellen melden. Een overzicht van alle tot nu toe gemaakte journalistieke producties is te vinden op onze website onder projecten van het fonds.

Voor meer informatie over het Tilburgs Mediafonds: info@tilburgsmediafonds.nl

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *