Laatste aanvraagronde 2022 Tilburgs Mediafonds, deadline 1 december

Er valt genoeg te onderzoeken voor de lokale journalistiek, dus doe een aanvraag!

Zorgfraude, armoede, en dubieuze vastgoedtransacties. Allemaal onderwerpen waar (lokale) journalisten met behulp van het Tilburgs Mediafonds hun tanden in hebben gezet.
Het Tilburgs Mediafonds wil de lokale kwaliteitsjournalistiek bevorderen om zo inwoners, instellingen en bedrijven in de Tilburgse regio beter te informeren over wat er speelt in de stad Tilburg en directe omgeving.

Journalisten kunnen voor de laatste keer dit jaar een aanvraag indienen voor een stimuleringsbijdrage bij het Tilburgs Mediafonds. Het aanvraagformulier hiervoor en de bijbehorende criteria voor steun zijn op de website van het mediafonds te vinden.

Ook is het mogelijk een aanvraag in te dienen voor een financiële bijdrage van maximaal €1.500,- voor een journalistiek vooronderzoek. Deze laatste aanvraagronde van dit jaar loopt tot 1 december, dus zorg dat je aanvraag op tijd binnen is.

Op onze website kunt u een overzicht vinden van de feiten en cijfers over het Tilburgs Mediafonds vinden.

Over het Tilburgs Mediafonds

Met financiële steun van de gemeente Tilburg werd in 2019 het onafhankelijke Tilburgs Mediafonds opgericht, dat journalistieke projecten steunt in Tilburg en omstreken. Gevestigde media maar ook freelancejournalisten kunnen aanvragen indienen. Burgers met journalistieke ambities kunnen zich eveneens met voorstellen melden. Een overzicht van alle tot nu toe gemaakte journalistieke producties is hier te vinden op onder projecten de website van het fonds.

Voor meer informatie over het Tilburgs Mediafonds: info@tilburgsmediafonds.nl

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *