Nieuwe aanvraagronde: deadline 1 maart 2024

Heb je een goed idee voor een mooie journalistieke productie? Dien dan een aanvraag in bij het Tilburgs Mediafonds. De deadline voor de aanvraag is vrijdag 1 maart 2024. Het Tilburgs Mediafonds wil met stimuleringsbijdragen de lokale kwaliteitsjournalistiek bevorderen om zo inwoners, instellingen en bedrijven in de Tilburgse regio beter te informeren over wat er speelt in de stad Tilburg en directe omgeving.

Journalisten kunnen aanspraak maken op een stimuleringsbijdrage van het Tilburgs Mediafonds door het aanvraagformulier hiervoor in te vullen. We raden aan om eerst het Reglement en de bijbehorende criteria goed door te lezen. Deze kun je hier op onze website vinden.

Ook is het mogelijk een aanvraag in te dienen voor een financiële stimuleringsbijdrage van maximaal €1.500,- voor een journalistiek vooronderzoek. Ook deze aanvraag moet voor 1 maart 2024 zijn ingediend.

Illustratie Jeroen de Leijer

Over het Tilburgs Mediafonds
Met financiële steun van de gemeente Tilburg werd in 2019 het onafhankelijke Tilburgs Mediafonds opgericht, dat journalistieke projecten steunt in Tilburg en omstreken. Gevestigde media maar ook freelancejournalisten kunnen aanvragen indienen. Burgers met journalistieke ambities kunnen zich eveneens met voorstellen melden. Een overzicht van alle tot nu toe gemaakte journalistieke producties is te vinden op onze website onder projecten van het fonds.

Voor meer informatie over het Tilburgs Mediafonds: info@tilburgsmediafonds.nl

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *