Nieuwe aanvraagronde voor een bijdrage van het Tilburgs Mediafonds

Nieuwe aanvraagronde voor een bijdrage van het Tilburgs Mediafonds
Nieuwe aanvraagronde voor een bijdrage van het Tilburgs Mediafonds

Er is een nieuwe aanvraagronde voor een bijdrage van het Tilburgs Mediafonds! De deadline voor de aanvraag is vrijdag 1 december 2023. Het Tilburgs Mediafonds wil met stimuleringsbijdragen de lokale kwaliteitsjournalistiek bevorderen om zo inwoners, instellingen en bedrijven in de Tilburgse regio beter te informeren over wat er speelt in de stad Tilburg en directe omgeving.

Journalisten kunnen aanspraak maken op een stimuleringsbijdrage van het Tilburgs Mediafonds door het aanvraagformulier hiervoor in te vullen. We raden aan om eerst het Reglement en de bijbehorende criteria goed door te lezen. Deze kun je hier op onze website vinden.

Ook is het mogelijk een aanvraag in te dienen voor een financiële stimuleringsbijdrage van maximaal €1.500,- voor een journalistiek vooronderzoek. Ook deze aanvraag moet voor 1 december 2023 zijn ingediend.

nieuwe aanvraagronde voor een bijdrage van het Tilburgs Mediafonds
Tekening gemaakt door Jeroen de Leijer tijdens het tweede Tilburgs Mediacafe in 2023.

Over het Tilburgs Mediafonds

Met financiële steun van de gemeente Tilburg werd in 2019 het onafhankelijke Tilburgs Mediafonds opgericht, dat journalistieke projecten steunt in Tilburg en omstreken. Gevestigde media maar ook freelancejournalisten kunnen aanvragen indienen. Burgers met journalistieke ambities kunnen zich eveneens met voorstellen melden. Wil je weten welke journalistiek producties eerder al tot stand kwamen met behulp van een stimuleringsbijdrage van het Tilburgs Mediafonds? Bekijk dan het overzicht van alle tot nu toe gemaakte journalistieke producties, dat je kunt vinden op onze website onder projecten van het fonds.

Laat deze kans niet onbenut en gebruik deze nieuwe aanvraagronde voor een bijdrage van het Tilburgs Mediafonds om jouw journalistiek idee vorm te geven!

Wie meer wil weten over het Tilburgs Mediabeleid waar het Tilburgs Mediafonds onder valt, verwijzen we graag naar dit artikel over de plannen van de gemeente omtrent het Tilburgs Mediabeleid 2023- 2026.

Voor meer informatie over het Tilburgs Mediafonds: info@tilburgsmediafonds.nl

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *