Tilburgs Mediacafé op 20 maart in Paradox

Het belang van lokale journalistiek is het centrale thema op het eerste Tilburgs Mediacafé, dat het Tilburgs Mediafonds op zondagmiddag 20 maart organiseert. Tijdens dit feestelijke en informatieve publieksmoment blikken we aan de hand van voorbeelden (o.a. jeugdjournalistiek, wijkbladen, onderzoeksjournalistiek) terug op wat er de afgelopen 2,5 jaar is bereikt. De bijeenkomst gaat over het belang en de uitvoering van het vak op lokaal niveau en blikt met betrokkenen vooruit op het te voeren mediabeleid.

Astrid Kersseboom (NOS), Ester van Zundert (TilburgJunior), Judith Spanjers (Follow The Money), Pieter Bon (Omroep Tilburg) en Rens van de Plas zijn enkele van de gasten. De presentatie is in handen van Ruben Bastiaanse.

Het bestuur van het Tilburgs Mediafonds nodigt alle lokale journalisten en overige geïnteresseerden van harte uit om deze bijeenkomst bij te wonen. Kaartjes (inclusief 1 consumptiebon) zijn verkrijgbaar via de website van Paradox.
Journalisten die zelf een idee hebben voor een lokaal journalistiek product, maken we er hierbij ook op attent dat de tweede aanvraagronde van 2022 nog open staat tot 1 april.